Galeria de vídeos

Cardenal Antonelli: la família, imatge de Déu

Entrevista al Cardenal Ennio Antonelli, president del Consell Pontifici per a la Família del Vaticà, durant les 47 Jornades de Qüestions Pastorals, que han tingut lloc a Castelldaura, Premià de Dalt, els dies 24 i 25 de gener de 2012.

___________________________________

L’amor matrimonial i la dignitat humana: claus per a la comprensió de la paternitat responsable

1a part

2a part

3a part

Intervenció del Cardenal Ennio Antonelli, president del Consell Pontifici per a la Família del Vaticà, facilitada per Nazaret TV, durant les 47 Jornades de Qüestions Pastorals, que han tingut lloc a Castelldaura, Premià de Dalt, els dies 24 i 25 de gener de 2012.

___________________________________

5 idees clau del matrimoni i la família

Experts en temes de família, matrimoni i gènere ens donen cinc claus per aconseguir relacions d’èxit. Són el resum de les seves ponències en les 47enes Jornades de Qüestions Pastorals, que han tingut lloc a Castelldaura, Premià de Dalt, els dies 24 i 25 de gener de 2012.

___________________________________

Val la pena casar-se?

El catedràtic Tomás Melendo dóna resposta de manera breu a les raons de perquè val la pena casar-se. El matrimoni ens permet aprendre estimar i per tant ser més feliços.

__________________________________

L’amor matrimonial i la dignitat humana (1a part)

1a part


2a part

3a part

Intervenció del professor de la Facultat de Teologia de Catalunya, Dr. Joan Costa, facilitada per Nazaret TV, durant les 47 Jornades de Qüestions Pastorals que han tingut lloc a Castelldaura, Premià de Dalt, els dies 24 i 25 de gener de 2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s